• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер - клас в рамках творчої лабараторії інструктора з фізичної культури Л.В.Проводнюк.

Майстер - клас в рамках творчої лабараторії інструктора з фізичної культури Л.В.Проводнюк.

2016-03-18

18.03.2016 в ДНЗ №2 відбувся майстер - клас в рамках творчої лабораторії інструктора з фізичної культури Проводнюк Л.В..
Сучасні умови життя та виховання дітей ставлять високі вимоги до рівня психофізичного стану дітей при переході з дошкільного закладу до школи.
Родзинкою майстер - класу стали методики "Ігровий диво - парашут" та "Живий барабан" .Присутні схвально відгукнулися та залишились задоволені побаченим та почутим. Педагоги погодились з тим, що "Ігровий диво - парашут" є цікавою знахідкою для стимулювання активної діяльності дітей, це веселі командні ігри.Завдяки таким іграм у дітей розвивається зорова та слухова увага, швидкість реакції, спритність, активізуються рухові навики, орієнтування в просторі, формується вміння утримувати красиву статичну позу, вміння поєднувати рухи зі словами та музикою.
DRUMS ALIVE - "Живий барабан"
Для чого це потрібно?
Для початку варти визнати - це весело. Замість барабана великий гумовий м'яч і дві палички, якими діти та дорослі з азартом барабанять. "Живий барабан" є одним з кращим проти стресу. Всі вправи виконуються в ритмі музики, такі вправи дозволяють максимально активізувати м'язи, тому за рівнем навантаження "Живий барабан" мало чим відрізняється від інших занять в тренажерному залі. Упевнені , що такий майстер - клас приніс користь та задоволення всім присутнім.
Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.